Heb je een puppy en wil je puppyles volgen?

WORKSHOP DETECTIE, GEUREN EN SPEUREN!

YES! Er staat weer een workshop voor de deur en deze keer gaan we op verplaatsing.  Op zaterdag 23 juli gaan we een workshop ‘detectie’ geven. We gaan aan het werk met geur herkenning. We beginnen eenvoudig en leggen de stappen uit die je kunt nemen en geven voorbeelden van de levels die je daarin kunt opbouwen. Voordat we die stappen kunnen nemen gaan we eerst de theorie erachter uitleggen, hoe werkt dat brein nou precies? Hoe gaan we belonen? Wat kun je wel en niet vragen & verwachten?
Theorie is een 30 min de workshop duurt 3 uur.

Uiteraard ga je ook direct aan de slag met je eigen hond! We kunnen maximaal 15 personen ontvangen. We gaan in kleine groepjes van 5 personen (per trainer) aan het werk zodat jullie de oefeningen ook in de praktijk kunnen brengen en genoeg huiswerk meekrijgen om de zomer lekker aan het werk te gaan met jullie hond. Dit is ook echt een brain-game voor jullie trouwe viervoeter! Deze workshop is geschikt voor alle type honden vanaf 15 weken. Twijfel je of het iets is voor je hond? Mail dan even dan nemen we contact op: [email protected]

Als je aanwezig bent, dan liggen er op alle tafels 3 bakjes met speciale geuren. Die bakjes en verschillende geuren staan voor jullie klaar zodat je zelf je startgeur kunt uitkiezen. Iedere inschrijver & hond krijgt een consumptie erbij die je tijdens of na de workshop kunt nuttigen. Je mag twee gezinsleden (uit hetzelfde huishouden) meenemen die uiteraard ook een drankje kunnen nuttigen tegen een democratische prijs 😉

In verband met de vakantieperiode hebben we voor deze workshop 15 plekken beschikbaar, de workshop duurt  3 uur.

Datum: zaterdag 23 juli 2022
Tijd aanwezigheid: 20 min op voorhand, zodat je rustig aan kunt komen, de auto kunt parkeren en samen met je hond even een wandelingetje kan maken om zijn behoefte te doen.
Tijd: Workshop voormiddag: 9.00 tot 12.00  uur
Workshop namiddag: 13.00 tot 16.00 uur

Wat neem je mee?
Een riem
Een kleedje waar de hond op kan liggen
Lekkere snoepjes
Veel geduld 😉🐕

Wat krijg je bij deelnamen?
3 geur portjes, 1 geur, snoepjes, handleiding boekje + copy van de Power Point
2 drankjes per begeleider.

Er is plek voor maximaal 15 personen per module  dus schrijf je snel in om zeker te zijn van een plekje. De duur van de workshop is 3 uur & de kosten zijn 65 euro per persoon, inclusief hond uiteraard!

Locatie: Kloosterlaan 29, 3749 AK Lage Vuursche
Kosten: 65 euro
Trainers: Stefan, Stephanie & Geertje.

Schrijf je hier in voor deelnam