Heb je een puppy en wil je puppyles volgen?

🧡Nugget mocht vandaag weer naar huis. 🧡

Nugget is naar ons trainingscenter gekomen omwille van een bijtincident. Ze is bij ons gestart na overleg aan een 21 daags intern traject.
De baasjes van Nugget hebben een bedrijf en daar liep ze wat onzeker rond. Op een bepaald moment heeft ze 1 van de werknemers gebeten waardoor niemand zich nog echt veilig voelde. Ook in huis was ze erg prikkelgevoelig, blaffen op het geluid van de bel, blaffen naar bezoek en op het terras naar voorbijgangers…
Na een intensief trainingstraject van 21 dagen in het trainingcenter bracht Geert vandaag Nugget terug naar huis. Door dit intern traject kreeg ze meer zekerheid en stabiliteit wat zich vertaalde in het gedrag dat ze bij thuiskomst toonde.

Zowel thuis als in het bedrijf heeft Geertje de mensen begeleidt over wat ze moeten doen naar de toekomst toe. Nugget heeft nu haar eigen plaatsje waar ze in alle rust kan zitten/liggen. Zo kan ze iedereen nog zien vanop een veilige afstand. Dit gedrag is positief aangeleerd door onze trainers door middel van de treat and train.

We wensen Nugget en haar baasjes een mooie toekomst vol liefde, stabiliteit en zelfvertrouwen. 😘

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *