Heb je een puppy en wil je puppyles volgen?

On tour Huisbezoek.

HUISBEZOEK: DUUR 2 UUR.

Eerste deel: Theorie

Het eerste 20 min – half uur luisteren wij naar jouw verhalen en jouw vragen. 
Daarna geven we tips en advies met de knelpuntjes of problemen waar jullie tegenaan lopen. Dit kan zijn in huis, tuin of op verplaatsing.
Er worden mits goedkeuring filmpjes gemaakt, gesprekken kunnen ook worden opgenomen. Zo kan u deze altijd opnieuw beluisteren.
Wij hebben voor u een werkboek bij. 
Zo kan je notities maken over ons gesprek en de adviezen noteren. Omdat we in de praktijk hebben gemerkt dat wat we vertellen vaak veel is, is het belangrijk om te noteren. Anders kan er veel informatie verloren gaan.

Tweede helft: Praktijk

Tweede helft gaan we met jou op pad en zetten we de oefeningen in praktijk. 
Dit kan in huis zijn, rondom uw huis of op locatie. 
We weten uit het eerste telefonisch contact of per mail of wij nog een hond moeten meebrengen om bepaalde prikkels of situaties in scène te zetten. 
We kunnen dit ook altijd filmen, mits uw toestemming. 

Derde helft: afronding

De laatste 20 min zetten we samen alles op een rij, maken we nog aantekeningen zodat niets verloren kan gaan.
Vervolgens kunnen we, indien nodig de volgende afspraak inboeken. 
We nemen na een tijdje met jouw terug contact op om te evalueren hoe het met jullie gaat en of we nog met iets moeten bijsturen.
De dagen erna kan men altijd met Whatsapp een filmpje sturen of een paar vragen stellen zodat alles duidelijk wordt en je op een mooie positieve manier aan de slag kan.  

Wat kunnen we voor u doen: 
Werk schema maken  
Dag schema maken  
Stappenplan van een bepaalde situatie: Dit kan zijn voor u thuis, tijdens het wandelen, of in de tuin, enz… We maken een plan van de technieken die je nodig hebt, op die manier kan u deze meerdere keren per dag herhalen.
We kunnen gesprekken opnemen zodat deze nadien beluisterd kunnen worden door andere gezinsleden die niet aanwezig konden zijn.