Heb je een puppy en wil je puppyles volgen?

FAQ.

Wil je 1 op 1 begeleiding (privélessen) volgen met je pup? Dat is mogelijk voor pups vanaf een leeftijd van 10 weken.

Deelnemen aan de groepslessen kan vanaf het moment dat je pup 15 weken oud is. We hebben een groep voor pups tot 5 maanden en een groep voor honden ouder dan 5 maanden.

Het RR Trainingcenter is gelegen te Schooldreef 124, 2400 Mol (België). Zowel de privélessen als de groepslessen worden in het RR Trainingcenter gegeven. Het is ook mogelijk om de trainer naar jou thuis te laten komen of op een andere externe locatie de trainingen te organiseren.

Ook organiseren we tal van activiteiten op externe plaatsen waaronder onze gekende hondenwandelingen.

Ons puppyprogramma voor de jongste honden hebben wij in een online jasje gegoten. Via de website van Puppystart kan je een online puppycursus volgen. Deze cursus bestaat uit video’s en handige downloads zoals PDF-bestanden om op te hangen.

Puppystart vormt de perfecte start om vanaf het moment dat je pup naar huis komt, te werken aan een hechte band met je trouwe viervoeter. Je leert onder andere over de ontmoeting van je hond met familie en vrienden, over benchtraining en zindelijkheid. Na afloop van de cursus heeft je pup een goede basis (dikwijls zelfs een voorsprong) om zo over te gaan naar groepstraining in het RR Trainingcenter.

Gezien de corona-situatie zijn ook wij genoodzaakt om onze lessen in een nieuw jasje te steken. Zo passen we ons aan de omstandigheden én de overheidsmaatregelen aan. Op dit moment kunnen de lessen in de buitenlucht doorgaan in kleine groepen. Ook individuele begeleiding is mogelijk.

Ook jouw Rhodesian Ridgeback pup de opvoeding geven die hij verdient?

Contacteer de experten van RR Trainingscenter voor puppytraining in groep, persoonlijke 1-op-1 begeleiding en meer. We staan voor je klaar!