Passie voor honden

Graag stellen wij het RR-Team aan u voor. Ons team heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in het trainen van honden, met specialisatie voor het hondenras Rhodesian Ridgeback.

Wij organiseren zowel privélessen, groepslessen als huisbezoeken.

Geregeld komen wij naar u toe met Workshops om de band tussen u en uw hond te versterken. Zo organiseren we Speuren, Detectie, Conditionering, Braingames,…

Voor mensen met pups zijn wij zowel in België als in Nederland een gevestigde waarde. Geertje Verschoren ontwikkelde vanuit haar jarenlange ervaring en constante bijscholing “Puppystart” , een online tool om stap voor stap in hondentaal uw pup de nodige opvoeding bij te brengen.

Voor onze instructeurs is het positief aandacht geven bij de opvoeding van uw viervoeter een prioriteit. Het RR-Trainingcenter handelt steeds vanuit het oergedrag van de hond.

Wij leren baasjes en hun hond om elkaar te begrijpen. Hondentaal en mensentaal gaan immers hand in hand wanneer je in harmonie samen wil leven in het gezin. Tijdens onze trainingen zoeken we naar uitdagingen voor onze leerlingen en hun puppy’s en jonge honden. Onze passie voor het trainen van Rhodesian Ridgebacks zorgt ervoor dat we constant blijven bijleren en nieuwe technieken ontwikkelen voor een optimale begeleiding van onze leerlingen. Tijdens onze trainingssessies brengen we baasjes bij wat hondentaal is en hoe je deze moet gebruiken. Ook leren we aan hoe ze stress signalen kunnen herkennen en hoe ze deze kunnen counteren met kalmerende technieken. Honden zijn onze passie. Baasjes helpen, dat is onze missie!

Onze instructeurs hebben bovenop de grote expertise voor het opvoeden van honden via natuurlijk gedrag en het beheersen van de hondentaal, hun eigen specialiteit.

Zoekt u een uitdaging om samen met uw hond aan te gaan? Conditionering, Braingames, Speuren, Detectie, behandeling van gedragsproblemen, puppybegeleiding, uitstappen met de trein,…

Het RR-Team staat u bij met advies zodat u en uw trouwe viervoeter samen de wereld kunnen verkennen.

In november gaat het RR-Trainingcenter in Baneveld van start met groeps- en privélessen.

Wij geven jullie alvast graag ter informatie de prijzen en data door waarop de lessen doorgaan.Heeft u interesse voor één van de voorgestelde lessen?

Aarzel dan niet en schrijf snel in via ons reservatieplatform SuperSaas.

Om de kwaliteit van onze groepslessen te garanderen, is het aantal deelnemers per groep beperkt tot 5.

De lessen bestaande uit een pakket van vijf lessen gaan door op volgende data:

12 november, 19 november, 26 november, 03 december, 10 december.

Pakket van vijf lessen kost 175,00 euro

Pups volgen les van 10u tot 10u45.                         Klik hier om u in te schrijven.

jongen honden volgen les van 11u tot 11u45.      Klik hier om u in te schrijven.

Locatie :  Wencopperweg 40, 3771 PP Barneveld.

Het RR-Trainingcenter organiseert eveneens privélessen. Trekt uw hond aan de leiband? Valt hij uit naar andere honden? Loopt u tegen problemen aan met uw hond?  Wilt u een privéles dan kunt u zich daar voor inschrijven op onderstaande link.

klik hier voor Privéles

Onze instructeurs staan persoonlijk voor u klaar met tips en tricks tijdens de privélessen.

Deze gaan door op de voorgestelde data tussen 13u en 15u.

Per datum kunnen steeds 2 privélessen geboekt worden.

Wenst u meer informatie?
Aarzel dan niet en neem contact op met ons. 
Wij helpen u graag. 
 
[email protected]
0032 471 73 57 48