Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt een bericht wanneer we een nieuwe activiteit organiseren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en bekijk een bonusvideo via de link!

Ik ga akkoord met het privacybeleid

RR trainingcenter

Van praktische workshops tot leuke uitstappen

Ontdek hieronder de activiteiten die we met het Rhodesian Ridgeback trainingcenter organiseren en die je samen met je hond kan bijwonen. Van workshops en trainingen tot uitstappen zoals een actieve herfstwandeling met uw Rhodesian Ridgeback.

Houd deze pagina in het oog voor updates van ons activiteitenaanbod.

Heb je een algemene vraag over het RR Trainingcenter? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Wil je een van de trainers uitnodigen als gastspreker of gastdocent? Stel je vraag via de contactpagina.

WORKSHOP Braingames.

Zaterdag 2 oktober gaan we samen met jullie braingames maken! We gaan uiteraard een stukje theorie beschrijven, een braingame maken en huiswerk meegegeven naar huis om gedurende de winter lekker bezig te kunnen zijn met jullie trouwe viervoeter!

Datum: Zaterdag 2 oktober & Zondag 17 oktober!

Tijd: 14.00-17.00 uur

Prijs: 65 euro (inclusief materiaal en 2 consumpties)

TOTAAL 15 PLEKKEN. Klik hier om je in te schrijven.
Een hond op les via het virtuele lessenplatform, Puppystart

WORKSHOP met de Trein.

Zaterdag 20 november gaan we met de trein op pad! We gaan laten zien en in de praktijk brengen hoe je fijn met de trein kunt gaan. We gaan een stukje met de trein, in en uitstappen, de honden leren omgaan met de geluiden en obstakels.

Datum: Zaterdag 20 november

Tijd: 14.00-16.00 uur 

Prijs: 65 euro (inclusief 2 consumptie en treintickets)

TOTAAL 15 PLEKKEN. Klik hier om je in te schrijven.
WORKSHOP Kerstbijeenkomst.

Zaterdag 18 december organiseren we een kerstbijeenkomst. We hebben dan een kampvuur, 5 verschillende workshops waar je aan deel kunt nemen en allemaal verschillende kraampjes met eten en drinken. Uiteraard zijn we geheel in kerstsfeer! We hebben het terrein gezellig versierd, we hebben alle workshops zo voorbereid dat iedereen er weken plezier van heeft om met zijn hond aan de slag te gaan. Wil je erbij zijn? Reserveer dan nu een plek in de agenda.

Datum: Zaterdag 18 december

Tijd: 16.00-18.00 uur

Prijs: 25 euro per persoon (inclusief deelname aan 3 workshop en 2 consumpties

TOTAAL 50 PLEKKEN. Klik hier om je in te schrijven.
WORKSHOP naar de dierentuin!

🌟🌟🌟 Wat een Beestige Dag 🌟🌟🌟🐶Leuke honden en blije mensen. Onze jaarlijkse workshop ✴️ Naar de dierentuin✴️ is weer achter de rug. ❤️Een dag waar wij als TEAM altijd naar uitkijken! Omdat we weten hoe trots de lieve mensen gaan zijn op hun honden.Geuren, geluiden en de hond krijgt heel veel informatie te verwerken.❤️Door een goede baas-hond relatie is dit een uitstekende waardevolle middag. Een dag vol socialisatie oefeningen. ❤️ En daarna…. Lekker op het terras napraten over de bevindingen van hun lieve hond. ❤️ Onze honden hebben leeuwen, tijgers, beren, wolven, apen, Giraffen… en nog veel meer gezien. ‼️ Wil je er graag de volgende keer erbij zijn?‼️Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 👇👇👇👇

https://rhodesian-ridgebacks.be/activiteiten/
WORKSHOP DETECTIE, GEUREN EN SPEUREN!

Wat een fantastische workshop hadden we 14 augustus. Geduld is een schone zaak! Dat lieten vandaag 30 cursisten zien in verschillende workshops ‘Detectie’! Waanzinnig om te zien hoe snel de honden & eigenaren dat oppakken. Na een deel theorie & voorbeelden is iedereen zelf aan de slag gegaan 🐕❤️Dank voor jullie deelname & tot snel! Hier zien jullie een cursist aan het werk die er samen met haar hond echt gevoel voor had! Benieuwd naar alle workshops? Bekijk de activiteiten van de komende workshops en schrijf je in, graag tot snel!
WANDEL WORKSHOP !!

Wat een feest vandaag! We zijn erg onde de indruk van alle deelnemers, wat heeft iedereen hard gewerkt! Stephanie, Stefan & Geertje hadden tijdens de wandeling allemaal oefeningen bedacht. Van paarden tot bankjes. We willen iedereen bedanken voor de komst, samen met jullie was het echt een succesvolle wandelworkshop 🐕❤️ #rhodesianridgebacks #wandelworkshop #fantastischehonden #ridgeback


Workshop honden cafe.

Vandaag (29 mei 2021) hebben we na een lange tijd weer een workshop kunnen organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar info@rhodesian-ridgebacks.be

Het Hondencafé

Wat een heerlijk menu! En wat was dat een feest als team om alle mensen weer te mogen ontvangen & te laten genieten van het café! ‘De oefeningen waren leuk, uitdagend & leerzaam aldus de deelnemers’! Ben jij er de volgende keer bij? De workshops die we gaan organiseren maken we bekend via Facebook Welke workshop zou jij eens willen volgen & met wie? We verloten twee gratis deelnamen! Wat moet je ervoor doen? Tag met wie je de workshop wilt volgen & vertel welke workshop je interesse heeft!

Hondentrainer als spreker inhuren

Wil je een van onze trainers uitnodigen als gastspreker?
Neem dan contact met ons op.

Scroll naar top